DEBAT:

Overfaldet af hund

Maj-Britt Sørensen, Solvænget, Frederiksværk

UBEHAGELIG OPLEVELSE Mandag 27. februar gik Molly og jeg den sædvanlige hundelufter tur om formiddagen fra Solvænget op ad Anker Heegaardsgade i Frederiksværk.
Da vi var næsten oppe ved trappen til skoven, kom der en stor schæferhund ud fra et af husene. Den gik direkte til angreb på Molly.
Jeg prøvede at holde den på afstand med spark, men den var ikke til at stoppe. Molly prøvede at slippe væk, men schæferhunden fik fat i hende igen. Jeg måtte kaste mig ned på jorden for at beskytte Molly indtil ejeren fik fat i schæferhunden.
Molly, som er en blanding af dansk-svensk gårdhund og springer spaniel (mindre hund på 14,kg), blev bidt i skulder og bagparti med skade på endetarmen.
Selv fik jeg en kraftig forstuvning af hånden og slået mit knæ. Udover de fysiske skader på Molly er vi ret bekymrede for, hvad det kommer til at betyde for Mollys psyke, som i forvejen ikke er for stærk.
Det var en utrolig ubehagelig oplevelse, og jeg er rystet over, at der var så lidt tjek på schæferhunden.
Jeg har talt med flere, der plejer at gå forbi huset med schæferen, men det tør de ikke mere efter at have hørt om angrebet.
Jeg tør ikke tænke på, hvad der ville være sket, hvis det var et barn hunden var gået efter.
Overfaldet er blevet meldt til politiet.

Publiceret 02 March 2017 00:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.