Ole S. Nielsen er nu fast medlem af regionsrådet året ud. Arkivfoto.
Ole S. Nielsen er nu fast medlem af regionsrådet året ud. Arkivfoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Læk sender lokal DF’er i regionsrådet

Byrådsmedlem Ole S. Nielsen er trådt ind i regionsrådet som suppleant efter Finn Rudaizky


REGIONSRÅDET Valgbarhedsnævnet har afgjort, at Finn Rudaizky (DF) ikke længere kan være medlem af Københavns Borgerrepræsentation og regionsrådet for Region Hovedstaden.

Det sker efter Finn Rudaizky har fået dom for at lække fortrolige oplysninger om Omar El-Hussein, der ved et terrorangreb mod Krudttønden og den jødiske synagoge dræbte to personer i februar i 2015.

Det betyder at 1. suppleant i regionsrådet for Dansk Folkeparti, Ole S. Nielsen, Melby, nu har afløst Finn Rudaizky i regionsrådet. Dansk Folkeparti har fire repræsentanter i regionsrådet.

I forvejen er Ole S. Nielsen byrådmedlem for Dansk Folkeparti i Halsnæs Byråd, hvor han er formand for Udvalget for Ældre og Handicappede.

Ole S. Nielsen har tidligere vikarieret i regionsrådet i tre måneder, men i tirsdags blev han fast medlem for resten af perioden - det vil sige året ud. Han han fået plads i Miljø- og trafikudvalget.

Ole. S. Nielsen genopstiller ved valget i oktober til både byråd og regionsråd. Han er placeret som nummer 9 på Dansk Folkepartis regionsliste, hvor Gitte Hemmingsen, Frederiksværk, i øvrigt står som nummer 14.

kil@lokalavisen.dk


Publiceret: 19. Maj 2017 10:41

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt