Liberal Alliances kandidater til kommunalvalget i Halsnæs. Fra venstre: Thomas Svendsen, Thomas Lind, Kjeld Wetlesen og Søren Rømer.
Liberal Alliances kandidater til kommunalvalget i Halsnæs. Fra venstre: Thomas Svendsen, Thomas Lind, Kjeld Wetlesen og Søren Rømer.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

LA stiller med fire kandidater


KV 17 Liberal Alliance i Halsnæs har på et opstillingsmøde besluttet opstilling i Halsnæs kommune med 4 kandidater på stemmesedlen.

Som spidskandidat blev Søren Rømer valgt. Han er selvstændig IT-projektleder og i øvrigt kendt i Halsnæs som formand for cykelløbet “Arresø rundt. Sørens mærkesag er støtte til erhvervslivet:

“Vi kan kun bevare vores velfærd, hvis vi har et stærkt erhvervsliv,” udtaler Søren Rømer.

De øvrige kandidater er Thomas Lind, Kjeld Wetlesen og Thomas Svendsen.

Kandidatlisten har en meget stor aldersspredning, nemlig fra 19 år til 73 år - formentlig den største aldersspredning af alle kandidatlister her i Halsnæs Kommune.

Liberal Alliance har til kommunalvalget aftalt teknisk valgforbund med Konservative og Radikale. Et valgforbund der betyder, at de tre partier gensidigt øger hinandens chancer for at komme i byrådet, idet stemmerne på de tre partier lægges sammen, når mandaterne skal fordeles.

kil@lokalavisen.dk


Publiceret: 13. September 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere