Årets sommerlige temaudstilling i Ågalleriet får farven lilla, og der afsløres et fælles kunstværk på ferniseringen lørdag.
Årets sommerlige temaudstilling i Ågalleriet får farven lilla, og der afsløres et fælles kunstværk på ferniseringen lørdag.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kunst: Sommerens farve er lilla


UDSTILLING

LØRDAG 1/7 KL. 14

ÅGALLERIET

Ågalleriet i Frederiksværk vil i hele juli måned skifte kulør og danne rammen for den årlige temaudstilling: Farven Lilla.

Tekstilduoen RAA, brodeuse Rikke Ruff og tekstilkunstner Annette Aare, arrangerer denne fælles begivenhed for sjette i år træk, og enhver har kunnet melde sig til projektet med netop den håndværksmæssige genre, som man særligt brænder for.

Gennem årene har stilarterne været varieret, svingende fra vovede væverier, strikkede skulpturer, filtede finurlige finesser m.m.

I år er der igen taget initiativ til et kollektivt projekt. For at få en kontrast til den lilla farve vil gule tennisbolde komme i spil. Oplægget er at dekorere max. tre tennisbolde, som derefter vil blive sammensat et fælles værk, der afsløres på ferniseringen.

Udstilliengen i Ågalleriet. Hans Futtrups Sti 3, Frederiksværk, åbner lørdag og er derefter åben hver dag kl. 13-16 til den 28/7.


Publiceret: 01. Juli 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!