Jan Milton inviterer til release-koncert i Hundested Kino

Jan Milton inviterer til release-koncert i Hundested Kino

'Storm på vej'

Solo-album fra 'Lange-Lynæs' forsanger Jan Milton

Release Jan Milton, bedst kendt som forsanger i Bandet Lange Lynæs, udgiver 24.maj sit første solo album med titlen 'Storm på vej'.

Musikstilen er nu drejet i retning af country og folk i forhold til Lange Lynæs mere blues-rockede approach, men indeholder stadig enkelte bluesnumre og flirter endda lidt med både Jazz og avantgarde.

Rødder i lokalmiljøet

Tekstuniverset har stadig for en stor dels vedkommende rødder i Lokalmiljøet og livet i et lille udkantssamfund suppleret med mere universelle betragtninger, som mange sikkert vil kunne genkende også udenfor Lynæs.

Som noget helt nyt indeholder albummet også et par kærlighedssange, alt sammen serveret med den sædvanlige vekslen mellem humor og alvor, så man kan med andre ord se frem til en godt blandet landhandel, eller et varieret udbud af fisk på auktionen, om man vil, dog med en solid stilmæssig rød tråd.

Indspillet i Vordingborg

Jan Milton har denne gang trukket på sine venskaber i det Sydsjællandske musikmiljø og albummet er således indspillet i Villa Ø.P. Studio i Vordingborg, ligesom mange af de medvirkende musikere kommer fra denne modsatte udkant af landet bla. Sydsjælland, Falster og Møn.

Der vil blive givet en række koncerter i forbindelse med udgivelsen og en af de første naturligvis i hjembyen, hvor Hundested Kino vil lægge rammer til en Release-koncert fredag 24. Maj. kl.20. Dørene åbnes kl.19

Publiceret 17 May 2019 00:00