Mads Westfall i ny værtsrolle hos Knud

Mads Westfall i ny værtsrolle hos Knud

Hjemvendt trubadur bliver musikvært

Spisehuset Knud lancerer musikaftener med Mads Westfall og venner

MUSIKAFTENER Det nyåbnede spisehus Knud lancerer fra 21. april musikaftener hver søndag, hvor den hjemvendte trubadur Mads Westfall er vært og optræder sammen med musikalske venner.

"Efter nogle år i Værløse er jeg vendt tilbage til Hundested, og tjansen som musikvært er en god måde at komme ind i det lokale musikmiljø, hvor jeg selv startede for mange år siden og lærte at spille guitar i ungdomsskolen," siger Mads Westfall, der gennem årene er kendt fra konstellationer som Strengedrejerne, Halfdanskerne og desuden som fuldtidsmusiker solo.

Ved de kommende arrangementer hos Knud vil han optræde som solist, og andre gange inviterer han musikalske gæster til at spille med.

Mads Westfall synes, at det nye job som musikvært passer perfekt med, at han i december 2018 flyttede hjem til Hundested efter 30 år i København og omegn. Han startede sine første professionelle bands i øvelokalerne under Lerbjergskolen, og senere gik turen til København.

"Men jeg har aldrig helt kappet båndet til sin gamle hjemby. Mange koncerter er blevet spillet på havnen og i byen gennem årene. Nu da børnene er flyttet hjemme fra trak min gamle hjemby så meget, at jeg har bosat mig tæt ved vandet, ikke langt fra det nye spisehus på havnen, hvor jeg vil spille et bredt udvalg af sange fra et stort repertoire af både egne sange og fortolkninger af kendte viser og hits," fortælelr han.

Blandt de allerede planlagte gæster er harmonikaspilleren Lars Grand fra Mads´ populære trio Halfdanskerne, den lokale mundharmonikaspiller Jan Milton og kontrabassisten Nikolaj Wolf fra Mads´ backingband Originalerne. Og på planlægningsstadiet arbejdes der med en revival til Strengedrejerne, duoen som Mads Westfall og hans gamle skolekammerat Steen Svanholm dannede i 90´erne, og som gjorde sig bemærket både som fast navn på Hotel Solskin i Liseleje og med deres ”Verdensturne i Hundested”, hvor de i 2008 spillede ni koncerter på otte dage i byen. /an

Publiceret 14 April 2019 00:00