Ben Chawes vendet tilbage til Halsnæs Bryghus den 2/3.

Ben Chawes vendet tilbage til Halsnæs Bryghus den 2/3.

Artist of the Year på Bryghuset

KONCERT Et år er gået siden Ben Chawes gæstede Halsnæs Bryghus, og den 2. marts er det tid til genhør med crooneren Chawes, denne gang akkompagnement af Kasper Nagel på bas og Michael Strange på trommer.

Genren den aften er jazz/pop/soul i international liga, kombineret med den specielle ingrediens: Mundinstrumenter. Ben Chawes er ikke kun en dygtig sanger. Han formår også med sin stemme at efterligne instrumenter. Det begyndte han faktisk med som seksårig. Det var trommerne, han dengang var fascineret af. Siden har han udviklet denne evne, og han kan i dag gøre hver eneste detalje af en hel rytmesektion levende med sin mund.

Chawes har vundet fire amerikanske musikpriser, herunder "Artist of the Year" – og så er han én af de få musikere, som har sunget sin vej til selveste Ray Charles’ hjerte. Efter at Ray Charles havde lyttet til Ben Chawes og hans amerikanske orkester, udbrød han "You made my night". Nogen større anerkendelse kan man nok ikke få. Chawes' anerkendte debut fra 2006 “Up Close“ skød ham gennem lydmuren og ind i en velfortjent popularitet, som sendte sangeren, pianisten og entertaineren ud på en storstilet turné i Europa, Asien, Mellemøsten, USA og Canada.

(Entré - billetkøb www.halsbryg.dk)

Publiceret 02 March 2019 06:00