Der er få billetter tilbage til torsdagens sene show med Hvam og Øgendahl

Der er få billetter tilbage til torsdagens sene show med Hvam og Øgendahl

Det gode selskab

Hvam og Øgendahl gæster Gjethuset - få billetter tilbage til det sene show

Stand-up Torsdag aften kan publikum glæde sig til et brag af et show med Frank Hvam og Mick Øgendahl i Gjethuset i Frederiksværk - Første shows billetter blev revet væk - men der er stadig chance for at få billetter til det sene show.

Det er kl. 19 og kl. 21.30 at den dynamiske duo går på scenen.

Hvam og Øgendahl er en kombi man ikke har set før: Klovnen fra Viborg og den væksthæmmede fra Falster. Men minus og minus giver som bekendt plus. Sammen er de på en stand-up comedy tur drevet af begejstring, frygt, raseri og 100% videnskabelig uredelighed.

“Vi hygger os rigtig godt i hinandens selskab. Vi er begge mænd, hvide, heteroseksuelle og født på landet – det giver faktisk en del at snakke om.. og en del at være bange for”, lyder det fra Frank Hvam og Mick Øgendahl supplerer:

“Frank prøver at sige noget klogt, mens jeg mere koncentrerer mig om at være sjov. På den måde supplerer vi hinanden godt”.

Sammen vil de bringe danskerne godt ind i foråret 2019.

“Gå med åbent sind ind til denne specielle cocktail, hvor der både bliver skudt med bazooka og kastet med knaldperler. En show hvor man skal regne med at have ekstra bukser med… eller acceptere at sidde i voksen-ble. Kort sagt: Det bliver pisse sjovt”, lover Mick Øgendahl og Frank Hvam nikker: “ja det gør så!”.

Publiceret 16 February 2019 00:00