Anders Brandt gæster Gubben med sin guitar

Anders Brandt gæster Gubben med sin guitar

Anders Brandt gæster Gubben

Syng Dig Glad Alle sangglade er velkomne i Gubben i Hundested torsdag 21. februar, når den lokale sangforening får besøg af Anders Brandt.

Det er ikke første gang Anders Brandt underholder i Hundested med sin guitar og populære sange.

Denne gang vil han tage tekster og musik af 'De store danskere' - Kim Larsen, Bamse og John Mogensen under kærlig musikalsk behandling. Det bliver en aften med musik som alle kender og holder af.

Anders Brandt har spillet musik siden han var stor nok til at nå op til det gul malede klaver, hans far bragte ind i barndomshjemmet i Thisted. Klaveret blev senere skiftet ud med guitaren og allerede som 14- årig spillede han på Roskilde festival.

Efter gymnasiet dannede Anders Z0 Bug band med nogle venner, hvor de spillede i Danmark, Holland og USA. Efter 7 år sammen søgte de nye udfordringer hver for sig.

Anders Brandt har deltaget i X- Factor, Talent og Familien på Bryggen og i 2016 spillede han på Apple Flower festival på Lilleø, øen som ligger syd for Femø i Smålandsfarvandet.

Foruden sange med Anders Brandt bliver der også fællessange denne aften, akkompagneret af foreningens faste, dygtige musikere.

Publiceret 12 February 2019 00:00