“Jeg glæder mig til at spille i min mands hjemby,

“Jeg glæder mig til at spille i min mands hjemby," fortæller Maria Montell inden fredagens koncert. Pressefoto

Montell på Bryghuset

Maria Montell-koncert på Halsnæs Bryghus, 8. februar kl. 20.30

KONCERT “Jeg glæder mig til at spille i min mands hjemby, hvor min mand Tomas Villums familie og gamle venner bor. Vi skal have en fest sammen med jer! Jeg garanterer jer en swingende varm, melodiøs og musikalsk aften med masser af spontan snak mellem publikum og os i bandet. Kom! Og gerne i højt humør!”

Ordene kommer fra Maria Montell, der i en del år har været aktiv som jazzsangerinde, blandt andet med Benjamin Koppels ”Jazz Galla”. Hun har en særlig forkærlighed inden for Bossa Nova, som også giver sig til udtryk i hendes senere udgivelser. Herunder det anmelderroste “Bossa for My Baby”, hvor hendes talent som evergreen og bossa sangerinde kommer til udtryk på formidabel vis. Maria besøger os som del af sin tour med sit nye album SOY MARIA.

Bossa og tresserpop

“Maria Montell har netop udsendt Soy Maria og viser igenigenigen, at hun har en stilsikker sans for bossa og tresserpop og for at vælge de rette musikalske partnere. Hun er en ener i dansk musik og ved præcis, hvem hun er og hvad hun kan. Dette album er stilsikkert, indtagende, liveindspillet og fuldstændig frigjort fra tidens trends. Var jeg musikanmelder, ville jeg give max karakterer. Klassisk album! Citer mig gerne for det!” Citat Katrine Ring (DJ, producer, komponist).

Etableret navn

På den danske musikscene har Maria Montell været et etableret navn, og hun har udgivet ikke mindre end otte albums som solist og sangskriver. Sange og pop hits som “Jeg er her for dig”, “Sådan går det hver gang”, “Svært at være gudinde”, “Kys mig op til himlen”, “Her er Gude godt at være”, “Imens hun sang (di da di)”. De var nogle af p3´s mest spillede sange i 90´erne. Maria er opvokset med Jazz som en fast bestanddel af sin barndom, og det er derfor naturligt, at hun ikke kan lade være med at elske jazzen og de dejlige evergreens, der er skrevet gennem tiden. Maria Montells største udlandshit til dato, med 1,8 millioner solgte, er også en Bossa Nova (And so the story Goes Di DaDi) som fik hende rundt i verden.

Fredag aften gælder det koncert på Halsnæs Bryghus (entré/reservation), og med på scenen er Rune Buhr, bas, Hannibal Gustafsson, guitar, Carsten Skov, vibrafon, Henrik Holst Hansen, trommer.

Vind signeret vinyl

I forbindelse med koncerten i Hundested fredag har Maria Montell givet interwiev til den lokale radiostation Radio Retro og derigennem udloddes to eksklusive og signerede vinyl-eksemplarer af Soy Maria.

Link til denne konkurrence - https://www.facebook.com/RadioretroDK/

Publiceret 05 February 2019 17:30