Christian Sievert og Buzor Nenic spiller i Hundested Kino

Christian Sievert og Buzor Nenic spiller i Hundested Kino

Dynamisk duo gæster Kino

Sivert & Nenic kommer til Hundested 1. februar

Koncert Der venter en hårrejsende musikalsk oplevelse når duoen Sievert & Nenic gæster Hundested Kino fredag 1. februar kl. 20.

En ny dynamisk, unik og intens duo som er opstået med serbisk roma accordeon virtuosen Buzor Nenic og danske flamenco-guru guitaristen Christian Sievert.

De sætter hinanden stævne i krydret improvisation og musikalsk kommunikation med sang og instrumentale musikstykker og kan også få publikum til at synge med. Kun fantasien sætter grænser. En ting er sikkert. Man kommer altid hjem med en stemningsfuld musikoplevelse helt i top, som man sent vil glemme.

Christian Sievert, som især er kendt for sin egen måde at spille flamenco bossa nova og samba på samt egne kompositioner. Han er medkomponist til musikken til tegnefilmene 'Bennys Badekar', 'Jungledyret Hugo' og 'Cykelmyggen og Dansemyggen'.

International prisvinder

Buzor Nenic spiller på CD´en 'Kamassan' sammen med Sylvester Agbedoglo, og CD´en 'Inca' med luis de la Calle, Inca Project, My Way Music. Han er accordionist og musiklærer. Hans familie har en 300-årig tradition for at spille folke- og sigøjnermusik. Han har vunder flere priser både i Danmark og i udlandet.

Buzor Nenic behersker mange stilarter som klezmer, klassisk, Piazolla tango, jazzstandards, Django gipsyjazz manouche og skandinaviske folkeviser.

Publiceret 26 January 2019 00:00