Oplev Anders Overgaards unikke fotoudstilling fra Burnin Man i Gjethuset

Oplev Anders Overgaards unikke fotoudstilling fra Burnin Man i Gjethuset

Unik fotoudstilling fra støvet festival

Visuel dagbog fra Burnin Man i Nevada's ørken vises i Gjethuset

Udstilling I sommeren 2013, uden en idé om hvad er ville ske, tog stjernefotograf Anders Overgaard på en uge lang tur til den berygtede/berømte festival Burnin Man i Black Rock Desert - lige midt i Nevada's ørken.

I perioden 27/1 - 28/2 præsenteres den helt unikke fotoudstilling fra denne oplevelse i Gjethuset. Der er fernisering 27. januar kl. 13-16.

Fotograf Anders Overgaard blev lokket af dette brølende monster af en festival, der skabte en intens atmosfære midt i Black Rock Desert-ørkenen med de mange midlertidige beboere.

Jordisk foto-paradis

Det var en jordisk foto-paradis - deltagende ”Burners” med intense kostumer og vilde kunstværker til at formidle deres guddommelse selv. Der var uendelige øjeblikke, der ventede på at blive fanget af et kamera og det fortryllede Overgaard. Og han endte med at tage over 21870 fotos.

Fotos der fangede øjeblikke af opstemthed, vækst, vidundere, mystik og mest af alt magi. Det er den slags magi der kun kan findes hvor humanitet møder oprindelsen af skabelsen.

Anders Overgaard har i denne udstilling rejst et meget passioneret og personligt projekt. Han har formået at fange et inderligt billede af de deltagende, kunsten og scenariet omkring festivalen som er mundet ud i denne udstilling.

Publiceret 20 January 2019 00:00