Mads Westphall's tekster er skrevet med et smil på læben og et fint glimt i øjet

Mads Westphall's tekster er skrevet med et smil på læben og et fint glimt i øjet

Troubadour og entertainer

Mads Westphall lægger vejen forbi kulturcaféen Karl-E

Intimkoncert Sangeren og guitaristen Mads Westfall er måske mest kendt for sin medvirken i visetrioen Halfdanskerne, men han har også en fortid i Strengedrejerne, og har arbejdet som solist, siden han for omkring 10 år siden valgte musikken fremfor juraen.

Det kan man vel næppe fortænke ham i. Som solist har han diverteret folket med eget materiale, men også med nye og finurlige tekster til kendte danske og internationale sange.

Og fredag den 11. januar stiller Mads op til en intimkoncert i kulturcaféen Karl-E i Nørregade i Frederiksværk. Det er et mad og musik arrangement, hvor der indledes med en to-retters menu inden Mads Westphall går på scenen.

Nyt album

Mads Westphall har gennem årene udgivet en række albums, senest 'Den Tid Der Er Gået' fra efteråret 2018. Albummet er på vej til at blive haqns hidtil største succes, således har titelnummeret været den mest spillede sang på DR P5.

Samtidig med udgivelsen fortsætter Mads sin travle hverdag som entertainer og visesanger med langt over 100 årlige koncerter i hele landet, primært som solist og med den populære visetrio Halfdanskerne.

Og nu kan sangene fra det nye album også opleves live med det nye band Mads Westfall & Originalerne.

Spisningen starter kl. 18 og de første toner slås an kl. 19.30. Billetter til arrangementet købes via hjemmesiden placetobook.dk eller i caféen.

Publiceret 01 January 2019 00:00