Julesalmerne bliver tilsat gedigen rock og rul med 'Børn to be Wild'

Julesalmerne bliver tilsat gedigen rock og rul med 'Børn to be Wild'

Børn to be wild

Jule-rock og rul i Gjethuset

Juleshow Lørdag den 15. december har børn og barnlige sjæle chancen for at opleve et brag af en julekoncert i Gjethuset.

Det er 'Børn to be Wild' der gæster koncerthuset med deres show 'Rockmusikkens Historie - 100 år på en time'.

Det er en hel anderledes form for juleshow, hvor julens klassikere udsættes for et lag rock(er)bank. December måneds travlhed, juleklicheer, ønsker, drømme og hang til hysteri får en omgang med rock-raketten, og din opfattelse af krybbespillet bliver nok aldrig den samme igen.

Trommeslageren er stadig megasur over, at han skal spille den lille ny. Hej Joe(sef) af Jimmy Hendrix er naturligvis med, ligesom “Julerockpourriet” glædeligt indeholder bl.a. “Snow Must Go On” (Queens), “Merry X-mas everybody” (Slade) mfl.

Rå rockguitar

Vi snakker 'julemandskostume', julesalmer tilsat rå rockguitar, sidste års hitsingle 'Jubijul' børn på scenen og lære 'Last X-mas' og en hel masse andet julefis.

Det er julestemning og rockballade med stor humor og professionelt udført rockmusik fra øverste hylde. Som altid sendes der på både børne- og voksenkanalen, så det er aldrig kedeligt, uanset hvilke ører der hører.

Koncerten varer vejledende 40 minutter.

Publiceret 09 December 2018 00:00