Lenny og Waqas fra Outlandish kommer til Heros julebal i Frederiksværkhallen

Lenny og Waqas fra Outlandish kommer til Heros julebal i Frederiksværkhallen

Heros julebal: Nedtællingen er begyndt

Pharfar, Outlandish og Skinz kommer på scenen ved det traditionsrige julebal i Frederiksværkhallen

Af
Thomas Quvang

Julebal Det er uden sammenligning det største og det festligste julearrangement i Halsnæs, når Atletklubben Heros, traditionen tro, åbner dørene til det årlige julebal i Frederiksværkhallen den 25. december.

Det legendariske julebal har 73 år på bagen, og startede tilbage i 1945 som afslutning på et brydestævne, hvor atleterne afsluttede dagen med et lukket bal, udelukkende for medlemmer. Siden har juleballet udviklet sig gevaldigt, masser af gæster strømmer til, rigtig mange mennesker benytter lejligheden til at hilse på gamle venner, når man nu er 'hjemme' i barndomsbyen i juledagene.

I fjor sang og dansede gæsterne med til hits fra 80'erne. I år bliver udvalget lidt bredere, der bliver en munter cocktail af nutidig populær musik, at forsyne sig med på dansegulvet. Således kommer Pharfar, Outlandish og Skinz og fester på scenen.

'La mig rulle dig'

Pharfar er manden bag mega-hits, som bl.a. 'La’ Mig Rulle Dig', 'Fugt i Fundamentet' og 'Alt Er Godt'. Med Pharfar i hallen, kan det kun blive en festlig aften med gang i den. Derudover præsenteres LennyGM og Waqas fra Outlandish, som spiller de største hits, heriblandt 'Aicha' og Desert Walk', gennem tiden.

Sidst, men ikke mindst kommer Skinz som i fjor brød igennem med singlen 'Jeg Har En Pige' og som siden har leveret den ene ørehænger efter den anden som 'Malibu' og 'Ingen Drama'. Skinz skæve tekster med et glimt i øjet, er en af hans karakteristika og noget som publikum igen og igen vender tilbage til.

Startskuddet til årets julebal, hvor der er aldersbegrænsning på minimum 18 år, lyder kl. 20 og billetter kan købes via https://www.ticketmaster.dk/event/444851

Publiceret 03 December 2018 00:00