Koncert med Mike Andersen er lig nerve, nærvær og liv.

Koncert med Mike Andersen er lig nerve, nærvær og liv.

Svedig blues med Mike Andersen

Koncert Mike Andersen er på landevejen og publikum i Gjethuset kan glæde sig til en aften i blues/rockens tegn torsdag aften.

Mike Andersen præsenterer en sammensmeltning af svedig blues, soul og rock, en mere rå og udfarende vokal og fængende melodier, som giver Mike sin egen plads i et ellers traditionsbundet felt.

Mike har løsnet grebet lidt og lukket både andre sangskrivere og en producer ind i sit univers. Sangene er for nogles vedkommende blevet til i Nashville. Mike har bl.a. skrevet duetten ’This Time’ sammen med Heather Bond, som er internationalt anerkendt sangskriver – og så er det lykkes at få selveste Joss Stone med på duetten! Producer på pladen er Mads Michelsen.

Et kendetegn for Mikes mange udgivelser er, at der på hver enkel udgivelse er blevet lagt en ny sten til stien, hvor nye hjørner af soul, blues, roots og rock er blevet betrådt.

På samme måde er det 7. album, 'Devil is Back' på imponerende vis blevet til, inden Mike har rundet de 40 år. Det er et helt egent lydende album, og en helt anden proces har ligget til grund for dette album end på de forudgående seks. Det er et album – og live koncerter – med nerve, nærvær og liv.

Publiceret 18 November 2018 00:00