Frederiksværk Gymnasium & HF fremfører 'The Wedding singer' i Gjethuset

Frederiksværk Gymnasium & HF fremfører 'The Wedding singer' i Gjethuset

The wedding Singer

Gymnasiets elever på de skrå brædder i Gjethuset - premiere onsdag aften

Musical Igen i år vil eleverne fra Frederiksværk Gymnasium & HF fylde Gjethuset med god musik og skuespil. Årets musical er 'The Wedding Singer', baseret på filmen af samme navn.

'The Wedding Singer' er titlen på komedien, hvor kærligheden og brylluppet er i centrum. Handlingen udspiller sig i USA i New Jersey i 1986 og kredser om de to hovedpersoner Robbie og Julia, som hver især ser deres håb om den lykkelige kærlighed og ægteskab smuldre for øjnene af sig.

Robbie bliver droppet ved alteret og Julia begynder så småt at vakle i troen på at Glen er manden i hendes liv.

På Broadway

'The Wedding Singer' er baseret på filmen af samme navn fra 1998 med Adam Sandler i hovedrollen.

Musicalen åbnede på Broadway i 2006 og har været nomineret til flere Tonys – bl.a. for bedste musical. Stykket er gennemsyret af en raffineret - og til tider grov - men samtidig elegant humor både i dialogerne og sangene.

Danmarkspremiere

'The Wedding Singer' har aldrig været opført i Danmark og til forestillingerne i Gjethuset er den overst af gymnasiets egne lærere; kapelmester, Jens Grønlund og instruktør, Daniel Simonsen. Det betyder at alle medvirkende og publikum bliver en del af en Danmarkspremiere – det er stort!

Der er premiere i Gjethuset onsdag den 14. november kl. 19.30 og der fortsættes med forestillinger 15. -16. november kl. 19.30 samt lørdag den 17. november kl. 14.

Billetter kan købes via skolens hjemmeside www.fvgh.dk eller reserveres på tlf. 47725210.

Publiceret 10 November 2018 08:00