Madsen, Møller og From fejrer 30-års jubilæum i år

Madsen, Møller og From fejrer 30-års jubilæum i år

Madsen, Møller & From på scenen

Gjethuset melder 'næsten udsolgt' til koncerten den 9. november

Koncert Har man bare en gang oplevet Johnny Madsens akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme helt tæt på den vestjyske rockpoet.

Det har man mulighed for den 9. november i Gjethuset, hvis man altså er hurtigt ude. Gjethuset melder således, at der kun er få billetter tilbage til fredagens koncert.

Sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From er Johnny Madsen på landevejen og tilbage i stærkeste startopstilling.

På deres vej vil Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke.

Udkigspost på Fanø

I denne akustiske konstellation levnes der også plads til Thyborøn-drengens særdeles underholdende mikro-sociologiske iagttagelser fra landets randområder. Og altid veloplagte Madsen deler ofte og gerne ud af sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab – ofte med inspirationen hentet fra kunstnerens egen udkigspost på Fanø og naturligvis altid med et permanent funklende glimt i øjet.

Ud over de akustiske koncerters fortættede intimitet, er der samtidig mulighed for på klods hold at opleve Knud Møllers indfølte bluesguitar. Kompetent og beskedent eksekverer ’sideman’ Møller rollen som leadguitarist og demonstrerer, at det akustiske udtryk på ingen måde er en hæmsko for hans ekvilibristiske udfoldelser. Alt imens at han sammen med bagstopperen Henrik From standhaftigt må lægge skuldre til Madsens mange kammeratlige drillerier.

Publiceret 04 November 2018 00:00