Halloween for hele familien i Gjethuset

Halsnæs Børneklub arrangerer Workshop og fest

Børneklub Gjethuset har i år åbnet op for Halsnæs Børneklub i samarbejde med Halsnæs Bibliotekerne.

Fokus i Halsnæs Børneklub er på at skabe noget mere kultur sammen og danne et fællesskab, hvor oplevelserne kan vokse med tiden og der sammen kan gives en masse nye generationer bekendtskab med kultur i bred forstand.

Og Børneklubbens første tilbud til børnefamilier i Halsnæs er en Halloweenworkshop og en Halloween fest. Workshoppen foregår torsdag den 18/10 kl. 11-17 og festen finder sted den 27/10 kl. 15.30-18.

Grumme ar

Ved workshoppen inviterer Halsnæs Børneklub indenfor til kreativt værksted med fokus på at lave pynt og kostumer ud af genbrugs materialer. Der skal øves i at lave grumme ar og sminkes rigtig uhyggeligt, så børnene er klar til Halloween-fest lørdag d. 27. oktober.

Denne dag åbnes dørene kl. 15 og det bliver 'dødhyggeligt' når Gjethuset forvandles til Edderkoppekongens slot. Og mens børnene leger og danser kan de voksne hygge sig i forældrecafeen.

”Vi håber at se en masse børn til Halloween-festen – vi har planlagt en masse sjov for børnene og samtidig har vi forsøgt at holde prisen nede så det er familievenligt. Det koster kun 50kr for børnene at deltage – og forældrene skal ikke købe billetter til dem selv”, fortæller Børneevent-koordinator Heidi Liv Stougaard.

Styrkelse af sociale netværk

Ideen om at lave en børneklub har for Heidi Liv Stougaard et mål om at skabe noget større for børnene end bare enkeltstående arrangementer:

"Det handler om at skabe noget sammen! At Børnene får styrket sine sociale netværk udenfor skolerne. Vi håber at kunne give børnene rammer til at udvikle sig og finde nye sider af dem selv udenfor skolen i et kreativ miljø. Vi vil forsøge at skaffe midlerne til at kunne give alle mulighed for at være med og tilbyde både gratis events og betalings-events. Og vi håber at sætte rammer for at nye netværk og venskaber opstår", fortæller Heidi Liv Stougaard.

Det koster ikke noget at være med i Børneklubben. At være medlem betyder til en start modtagelse af nyhedsbreve og rabatlinks til udvalgte børneevents.

Publiceret 17 October 2018 10:04