Annika Aakjær lægger vejen forbi med sit show Enebarn

Annika Aakjær lægger vejen forbi med sit show Enebarn

Enebarn: One-woman-show

Toppen af Poppen-stjernen Annika Aakjær gæster Gjethuset

Show Her i efteråret turnerer Annika Aakjær med sit første one-woman show 'Enebarn', og kommer alene rundt (med sin guitar) for at finde sin flok. Fredag den 19. oktober gør hun holdt i Frederiksværk.

Sidste søndag rullede sidste afsnit af TV2's Toppen af Poppen over skærmen, hvor vi i de sidste syv uger har kunnet følge en håndfuld danske musikartisters rejse til Møn og tilbage i egne musikalske liv.

Her har man også kunnet dykke ned i Annika Aakjærs fantastiske sange, der rummer både politiske opråb, tragikomiske fortællinger og skrøbelige historier. Den rødhårede musiker fra Nordjylland har, med sine finurlige tekster og smukke melodier, i den grad fundet vej ind til danskernes hjerter.

Albums, teater og film

Annika Aakjær har udgivet tre albums og har medvirket i teater succes’erne ‘Come Together’ og ‘Oliver med et tvist’.

Derudover har Annika været med i filmen ‘Dirch’ og i DR’s julekalender ‘Julestjerner’.

Musik og komik

Annika Aakjærs optræden har altid båret præg af at være en hybrid mellem musik og komik, og målet har altid været at få publikum til at grine og græde. Efter et par år med fokus på band koncerter er tiden nu blevet moden til at Annika endelig kaster sig over sit første regulære one-woman show.

Showet bærer titlen “Enebarn” og kommer bla. til at handle om at gå igennem livet med følelsen af at være alene. Og som altid vil det bære præg af Annikas evne til at balancere det ufatteligt triste med det tragisk og absurd-komiske, stadig centreret omkring Annikas sang og sangskrivning.

Publiceret 15 October 2018 00:00