Gjethuset slår dørene op for et helt nyt underholdnings koncept i starten af 2019

Gjethuset slår dørene op for et helt nyt underholdnings koncept i starten af 2019

Varietéen vækkes til live i Gjethuset

Lokale talenter får chancen for at slå sig løs på scenen

Af
Thomas Quvang

Talent Gjethuset åbner i januar 2019 dørene op for et helt nyt underholdningskoncept.

Sammen med garvede skuespillere, nycirkusperformere og dygtige musikere præsenterer Gjethuset en varieté for hele Nordsjælland.

Når man nævner ordet 'Varieté' får man straks associationer til de gode gamle dage, til tiden med, elegante tryllekunstnere, artister, letpåklædte syngepiger, komikere og fællessang i lange baner, alt sammen ledsaget af øl og dejlig mad.

Det var den mest populære kunstform indtil starten af det 20. århundrede, men desværre gled den ud i stille glemsel - indtil nu. For nu vækker Gjethuset traditionen til live og præsenterer Gjethus Varietéen. Forestillingen spiller d. 25 og 26. januar og d. 1. - 2 samt 8. - 9. februar i Gjethuset.

Inger & Eigil

Gjethus Varieteen har selvfølgelig et værtspar, nemlig det tidligere 'artistpar' Inger & Eigil, som sørger for at aftenens program bliver afviklet planmæssigt. Inger og Eigil spilles af de professionelle skuespillere Le Münster-Swendsen og Peter Holst-Beck.

Tiden er absolut ikke gået sporløst hen over dem, men det forhindrer dem på ingen måde i at kaste sig ud i alskens nye numre og artisterier.

Allerede ved døren bliver du mødt af værtsparret som personligt viser dig på plads i salen og resten af aftenen vil de gøre ALT hvad de kan for at give dig en sublim oplevelse, med musik, sang, trylleri, artisteri og mad. Mens du nyder maden vil der være små, sjove indslag, indtil det afsluttende show sidst på aftenen.

Don Gnu

I varietéen optræder også artisterne Jannik Elkær og Kristoffer Louis Andrup Pedersen fra det internationalt berømmede kompagni Don Gnu, som er nycirkus og humoristisk artisteri når det er bedst. Her vil man som gæst spærre øjnene op og more sig herligt, når de med stor virtuositet indtager rummet.

Gjethus Varieteen har selvfølgelig sin egen musiker, nemlig ingen ringere end Christian Dahlberg. Christian er uddannet musikleder fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og arbejder både som kapelmester, dirigent, komponist og musiker.

Audition i Gjethuset

Også lokalmiljøets nye håbefulde talenter vil blive en del af Varietéen.

Det kan være det lokale cheerleaderkor, det lokale boyband, hurtig-tegneren, balletdanseren, tryllekunstneren eller karatemesteren som knækker en flise med sin pandeskal eller?. Alle er velkomne – Har man et talent man gerne vil optræde med i varieteen er der audition i Gjethuset mandag d. 5. november 2018 kl.17.00 - 22.00.

Tilmelding sker på mail på gjethuset@gjethuset.dk. Deadline for tilmelding er 1.november 2018 kl. 24.00.

Skriv navn på optrædende og nogle få linjer om jeres optræden. Det som skal vises, må max. vare ti minutter. Man behøver ikke være professionel og kan man kun optræde en af dagene i spilleperioden, er dette også fint.

Så er du en kreativ sjæl og fuld af talent så tøv ikke med at tilmelde dig og vær en del af holdet til første udgave af Gjethuset varietéen 2019.

Publiceret 14 October 2018 00:00