Lars Lilholt fortæller sine historier i Gjethuset den 11. oktober

Lars Lilholt fortæller sine historier i Gjethuset den 11. oktober

Troubadour og storyteller

Lars Lilholt gæster Gjethuset den 11. oktober

Koncert Billetterne til Lars Lilholt's seneste storyteller-koncert i Frederiksværk blev nærmest revet væk.

Og denne gang er der igen rift om billetterne. Så er man Lilholt-fan så skal man skynde sig at sikre sig billet til en fantastisk musikaften.

Lars Lilholt´s Storyteller-koncerter blev i sin tid startet som en mulighed for at høre hans sange i akustiske, intime, indendørs og afdæmpede versioner med de dertil hørende historier. For sangene er ikke grebet ud af den blå luft. De har alle tilknyttede underfundige fortællinger fra Lilholts efterhånden lange liv.

Intenst og stilfæridgt sammenspil

I storytellerkonceptet er grundstammen fra Lilholt Band med i et intenst og stilfærdigt sammenspil. hvor der bliver givet plads til at lade instrumenterne tale i en skrøbelig balancegang mellem enkelhed og kompleksitet: Gert Vincent på el- og akustisk guitar Tom Bilde på bas, banjo og mandolin Kristian Fogh trakterer allehånde tangenter Eddi Jarl på slagtøj. Alle synger desuden fremragende kor.

Repertoiret bliver fra hele bagkataloget samt fra det nyeste album som udkom i foråret 2018.

Musik for alle generationer

Lars Lilholt er en dansk kunstner, der i årevis har kunnet samle alle generationer over hele landet. En erfaren sangskriver med et kæmpe stort talent for at bruge det danske sprog og en evne til at kommunikere gennem enkle melodier med et rodnet dybt nede i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik.

Lars Lilholt, der har solgt over 2 millioner albums, har man kunnet høre på de danske scener i en menneskealder. I halvfjerdserne med folkrock-legenderne Kræn Bysteds, siden 1983 på spillesteder og festivaller med De Lyse Nætters Orkester, Lars Lilholt Band, samt med Johnny Madsen og Allan Olsen i Dalton. Lilholt har også i årevis optrådt som solist og for nylig i duosammenhæng med Shaka Loveless.

Publiceret 07 October 2018 00:00