Aarhus Jazz Orchestra har mere end 40 år på bagen

Aarhus Jazz Orchestra har mere end 40 år på bagen

Bigband nostalgi og røverhistorier

Jazz-fest i Mejeriet i Torup lørdag den 6. oktober

Musik Der venter publikum en buket af historiske bigband-memoirer og storslåede musikalske highlights, når Aarhus Jazz Orchestra feat: Signe Juhl, Dirigent Nikolai Bøgelund, spiller 'Highlights Fra 4 Årtier'.

I 2017 rundede Aarhus Jazz Orchestra sit 40-års jubilæum som et af de absolut stærkeste bigbands i Norden med mere end 80 årlige koncerter i både ind- og udland.

Festfyrværkeri

Koncerterne er på et festfyrværkeri af orkestrets største highlights gennem de sidste fire årtier og vil blandt andet byde på kompositioner af Thad Jones, Bob Brookmeyer, Quincy Jones, Maria Schneider og mange andre.

Numrene er udvalgt af musikerne i orkestret, og undervejs i koncerten vil de fortælle om deres særlige forhold til musikken, historien og komponisterne.

Mød musikerne

Publikum får derfor et enestående indblik i det århusianske bigbands historie i en tid, hvor noget af den bedste bigbandmusik er blevet skrevet. Efter koncerterne har publikum mulighed for at møde musikerne, stille spørgsmål, udveksle erfaringer og måske fortælle nogle af egne jazzanekdoter.

Torup Musikforening er i den anledning vært med en laksemad og et glas vin. Billetter kan købes på Billet.dk eller reserveres på Torupmusik@gmail.com

Publiceret 01 October 2018 00:00