Simon Talbot gæster Gjethuset onsdag den 3. oktober

Simon Talbot gæster Gjethuset onsdag den 3. oktober

'Make Denmark great again'

Simon Talbot gæster Gjethuset

Stand-Up Det seneste års tid har Simon Talbot boet i Los Angeles i USA. Her har han jagtet et amerikansk gennembrud, og det har gjort Simon klogere på både amerikanere, politik og comedy.

Nu vil han bruge alle erfaringerne og oplevelserne i USA til at ‘Make Denmark Great Again’. Nu har publikum chancen for at opleve det nye show i Gjethuset 3. oktober.

'The American Dream'

For halvandet år siden var livet gået i hak for Simon Talbot. Han levede lidt for mageligt i sin comfort-zone og kedede sig reelt i den daglige trummerum, selvom han på scenerne og i TV høstede både roser og succes.

I stedet for at stille sig tilfreds med den hjemlige succes, besluttede han sig for at ryste op i det hele og prøve at starte forfra: Han hoppede derfor ombord på et fly til USA for at jagte ‘The American Dream’.

Det er der kommet et standup-show ud af, som Talbot turnerer landet rundt med. Showet handler om de sjove modsætninger, der er mellem danskere og amerikanere – og så gør Simon én gang for alle op med den danske jantelov. Kan vi lære noget af de altid selvsikre amerikanere? Får man overhovedet noget ud af at jagte sine drømme? Og hvorfor ser præsident Trump så underlig ud?

Huttelihut i hverdagen

Simon mener, efter USA-opholdet, at Danmark godt kan blive lidt ‘greatere’. Vi danskere er alt for indelukkede, stille og har generelt meget svært ved at rose os selv og hinanden.

Han uddyber: “Danskerne skal have mere ‘huttelihut’ ind i hverdagen. Forestil jer amerikansk selvtillid men med dansk hygge. Tænk, hvis tjenerne på cafeerne i København under serveringen af kaffe og kage råbte ‘boom bitches!”, griner Simon Talbot.

Publiceret 30 September 2018 00:00