Det sejlende sømandshjem besøger Hundested

Det sejlende sømandshjem besøger Hundested

Oplev Bethel på Hundested havn

Sømandsmissionens blå/hvide skib inviterer til fire dage med åbent skib

Af
Thomas Quvang

Åbent skib Sømandsmissionens flotte blå/hvide skib Bethel lægger til i Hundested i dagene 17. -21. juli. Alle dage med åbent skib i tidsrummet 9-21.

Et skib kan noget en bygning på land ikke kan. Det bevæger sig, og atmosfæren er anderledes, og giver anledning til hyggeligt samvær.

Tag tid til at invitere venner, fællesskaber, dem fra opgangen/vejen med ned til en hyggelig oplevelse på havnen. Oplev Bethel, og oplev et sted, hvor der er tid til den gode samtale, den gode historie eller bare den gode kop kaffe, som altid smager godt til søs.

De erfarne sømandsmissionærer har god tid til at være værter. Gæsterne vil hurtigt fornemme, at skibet er kirkeligt forankret, og vældig ofte kommer samtalen til at handle om udfordringer i livet, tro og tanker omkring Gud og den verden vi lever i.

Skibet Bethel har tidligere båret navnet Romsø. Dengang var det i aktiv tjeneste for Søværnet. En tur på broen og underst i skibet viser et stort set uforandret skib, mens der midt i skibet nu er et rummeligt, moderne og hyggeligt cafemiljø.

Publiceret 12 July 2018 00:00