Sommeren byder på tre dage med tango på Hundested Havn

Sommeren byder på tre dage med tango på Hundested Havn

Tango med udsigt til havet

Tre dage med argentisnsk tango under Fyrbåkens pyramidetag

Af
Thomas Quvang

Dans I lighed med de foregående år arrangerer Halsnæs Tangoforening i samarbejde med Halsnæs Bryghus og Hundested Havn, Tango på Havnen i Hundested under Fyrbåkens pyramidetag, hvor man som et af de få steder i Danmark kan danse argentinsk tango i det fri med udsigt til vandet, lystbådene og færgen.

Der vil i år være Dans på Havnen tre lørdage hen over sommeren: d. 30. juni, d. 28. juli og d. 25. august.

En stor succes

De forrige års Tango på Havnen har været en stor succes med op til 50 dansere og talrige nysgerrige tilskuere i løbet af dagen, og folk er sågar kommet sejlende fra både nær og fjern for at være med.

For at så mange som muligt kan være med, danses der både om eftermiddagen og om aftenen, og lige som de sidste år vil der være en times gratis introduktion til argentinsk tango fra kl. 14-15 og kl. 19-20, så også begyndere kan være med til tango-ballet bagefter, hvor der danses fra kl. 15-17 og igen kl. 20-22.

Pausen mellem eftermiddags- og aften-dansen kan passende benyttes til at se de imponerende sandskulpturer, gå en tur på havnen og nyde aftensmaden på et af havnens spisesteder.

Liv og danseglæde

Også i år lægger Halsnæs Tangoforening deres transportable dansegulv, ud i Fyrbåken, så fødder, knæ og ikke mindst danseskoene ikke lider overlast.

Alle Tango på Havnen-arrangementerne er gratis og alle tango-interesserede, både fast-boende, landligere, turister og sejlere er velkomne til at være med til at skabe mere liv og danse-glæde på Hundested Havn.

Hvis det bliver nødvendigt at aflyse p. gr. af vejret, vil det blive meddelt på Halsnæs Tangoforenings hjemmeside www.tangohalsnaes.dk og på foreningens Facebook side.

Publiceret 26 June 2018 00:00