Yoga i naturen er en helt særlig oplevelse

Yoga i naturen er en helt særlig oplevelse

Yoga - hver morgen hele sommeren

Start dagen med morgenyoga hos Dyssekilde Yogacenter

Af
Thomas Quvang

Yoga Alle kan være med til sommeryoga på Dyssekilde Yogacenter, der hver morgen sommeren igennem begynder dagen med halvanden times yogaundervisning.

Fredag den 30. juni har Dyssekilde Yogacenter premiere på endnu en sæson med sommeryoga. I knap syv uger kan man dagligt være med til yoga fra kl. 8 til 9.30 også i weekenderne.

"Det er en sund måde at starte dagen på. Vi vækker kroppen med åndedrætsøvelser, og bagefter med dybe og indadvendte stræk. Man oplever en ro og energi, der varer ved længe op ad dagen. Der er også mange oppe i årene som fortæller, at yogaen har givet dem deres gamle smidighed igen", fortæller Karina Helsted Moe, ejer af Dyssekilde Yogacenter.

Uanset om du holder ferie i sommerhuset, i båden eller skal på arbejde senere på dagen, er du velkommen til yoga. Her er plads til både nybegynderne såvel som de erfarne yogaudøvere.

Karina Lange har været med til morgenyoga i flere år, og hun fortæller:

"Morgenyogaen er en gave, hvis du har brug for at give kroppen opmærksomhed og komme ned i tempo. Yogaen kan udføres af alle -jeg plejer at have både min kæreste, mor og min datter på 16 år med til yoga - det er fantastisk dejligt at træne for alle bliver udfordret, selvom vi er på forskellige niveauer, og der er en hyggelig og sjov atmosfære".

Under åben himmel

"Når solen er fremme, rykker vi yogamåtterne ud på den store græsplæne. Det er en helt særlig oplevelse at lave yoga i naturen. Fårene bræger, hanen galer, og solens stråler passer fint til Solhilsenen”, siger Karina Helsted Moe, der glæder sig til at tage hul på endnu en sæson med morgenyoga, som kører for 13 år i træk.

Læs mere på www.dyssekildeyoga.dk .

Publiceret 20 June 2018 00:00