Krocketsportens Dag rammer Ølsted lørdag den 16. juni

Krocketsportens Dag rammer Ølsted lørdag den 16. juni

Krocket-event kommer til Ølsted

Bliv udfordret på taktik, boldøje og teknik

Af
Thomas Quvang

Krocket Lørdag 16.juni inviterer krocketklubber landet over til en dag i krocket sportens tegn. En af dem er Ølsted IF Krocket, og her bliver man udfordret på taktik, boldøje og teknik.

Krocket er meget mere end et havespil, og det bliver der rig mulighed for at få prøvet, når Ølsted IF Krocket i samarbejde med DGI holder Åbent Hus til Krocketsportens Dag. Her kan alle interesserede møde op på klubbens baner ved klubhuset mellem kl. 13.30-16.00, hvor flere af klubbens spillere vil stå klar til at hjælpe gæsterne i gang med spillet, og klubben stiller selvfølgelig køller og kugler til rådighed.

”Vi glæder os over at afholde det første Krocketsportens Dag sammen med landets klubber og få sat krocket på Danmarkskortet. Vi er mange – især ældre – der spiller det, men krocket er et udfordrende spil for alle, og det håber vi, at folk i alle aldre får øjnene op for med dette Åbent hus-arrangement”, siger Kirsten Pilgaard, formand for idrætsledelsen i DGI Krocket.

Meget mere end et havespil

Mange har prøvet at spille krocket sammen med venner og familie i haven, men krocket er meget mere end at slå en kugle gennem en bue. Krocket er et spil, der både stiller krav til tekniske og taktiske færdigheder, boldøje og samarbejdsevne.

Særligt taktikken er vigtig, da man skal tænke flere slag frem på samme måde som i skak, og her er det også af stor betydning, at man snakker taktik og samarbejder med sin makker. Kampen er nemlig først vundet, når både makker og en selv er i mål.

For flere oplysninger om selve spillet og om Ølsted IF Krocket - kontakt formand Ingrid Tidemann på tlf: 51 22 72 56 eller Michael Jørgensen på tlf: 26 77 59 28.

Publiceret 13 June 2018 00:00