Bag det flotte vikingeskib, designet af kunstneren Dietlinde Lamparter, er Hundesteds revyhold klar til kamp.

Bag det flotte vikingeskib, designet af kunstneren Dietlinde Lamparter, er Hundesteds revyhold klar til kamp.

Hundestedrevyen er ombejlet

400 billetter er allerede solgt til de seks forestillinger i Hundested Kino

REVY Scenen er sat i Hundested Kino. Holdet bag Hundestedrevyen 2018 arbejder på højtryk for at være klar til premieren lørdag den 26. maj kl. 15. “Allerede nu er så godt som alle 400 billetter til de seks forestillinger solgt, så interessen for revyen er stor”, fortæller en af arrangørerne, Søren Koefoed. ’Hundestedrevyen 2018 – Rå og Autentisk’ retter med humor og bid luppen mod livets gang i Hundested, og ind imellem skøjter man også ud i den store verden og vender tingene på hovedet. “Det skal være sjovt og underholdende, men vi har også meget på hjerte”, siger Erik Sørensen, der har skrevet tekster til revyens 16 numre sammen med Helle Hammerich, Mette og Søren Koefoed.

Aktører og band

Revyholdet tæller 14 aktører og et band, der leverer musikken: Ingvar Hillig (keyboard), Gunnar Midtiby (guitar) og Kaj Nielsen (bas). “Nogle af os er ikke scenevante, så det føles som lidt af et vovestykke at gå på scenen”, fortæller Mette Koefoed og hun fortsætter: “Men alle går på med krum hals, og man skal også huske på, at vi jo ikke er professionelle skuespillere, men engagerede amatører, der tager udfordringen op. Revy er en svær kunstart”, siger hun. “Vi er startet helt på bar bund med en scene uden faciliteter til teater, uden lys, uden lyd, uden garderobe til omklædning. Så det har været en stor opgave at løse de praktiske problemer hen ad vejen”, beretter Erik Sørensen. Han fortsætter:

Begrænset budget

“Eksempelvis har vi indkøbt et telt til omklædning og rekvisitter, og der er blevet bygget en trappe op til scenens noget smalle sidedør, hvor ting og sager skal ud og ind. Vores budget var fra start ret begrænset, så en stor del af udstyret har vores revyhold selv skaffet uden udgifter”, siger Erik Sørensen, der er en garvet revyinstruktør.

Fra tanke til handling

Trekløveret bag revyen, Mette Koefoed, Søren Koefoed og Erik Sørensen, var med til at bane vejen for en genåbning af Hundested Kino og tanken var, at man også skulle udnytte scenen til optræden, foredrag og musik, fortæller de. Og der var ikke langt fra tanke til handling. Ideen var født - Lad os vove forsøget med en Hundestedrevy!. Og nu er revyen på trapperne med fire forestillinger i weekenden den 26. og 27. maj, begge dage kl. 15 og 19. Og søndag den 3. juni sluttes af kl. 13 og 17. De sidste få billetter sælges på Billeto, eller til slut i Kino før forestillingerne, såfremt der er billetter tilbage. Overskuddet fra revyen går ubetinget til Kino.

Publiceret 21 May 2018 00:00