Gjethusets maskot og børneklub mangler et navn. Børn opfordres til at sende forslag og der fine præmier på højkant.

Gjethusets maskot og børneklub mangler et navn. Børn opfordres til at sende forslag og der fine præmier på højkant.

Børneklub i Gjethuset

Helt ny klub for familier med børn i alderen 2-14 år er netop lanceret

Af
Thomas Quvang

BØRNEKLUB Gjethuset er stolte af endelig at kunne løfte sløret for en af årets større projekter - en ny børneklub. Drømmen med børneklubben er at samle børnefamilier i Halsnæs til flere og mere anderledes kreative og kulturelle oplevelser. Gjethuset lancerede den nye børneklub til krudtværksmarkedet i Frederiksværk d. 5.maj og har allerede fået en masse familier med i klubben. Fokus i børneklubben – der stadig ikke har noget navn – er på at skabe noget mere kultur sammen og danne et fællesskab, hvor oplevelserne kan vokse med tiden og man sammen kan give en masse nye generationer bekendtskab med kultur i bred forstand.

Mange drømme og idéer

Ulrik Münster-Swendsen, kunsterisk og administrativ leder af Gjethuset, siger om den nye børneklub: “Tanken er, at samle en masse børn og familier i en kulturelbørneklub. Vi vil bruge klubben som afsæt til at skabe tilbud der henvender sig direkte til børnene. Vi vil blive ved med, at have de store ’børneartister’ fra Ramasjang osv. men visionen er at udvikle flere kulturelle tilbud i mange andre retninger. Vi har mange drømme og ideer til hvad vores nye klub kan indeholde og pt arbejder vi med workshops, teaterdage og maledage i galleriet, efterårsferieaktiviteter, LAN-party, LEGO byg. Osv. Jeg håber også at klubben kan tiltrække lokale kræfter, som har lyst til at være med til at skabe og gennemføre arrangementer”.

Gratis at være med

Det koster ikke noget at være med i Børneklubben som er for familier med børn i alderen 2-14 år. At være medlem betyder til en start modtagelse af nyhedsbreve og rabatlinks til udvalgte børneevents. Tilmelding til klubben kan ske i Gjethuset og på mail – De eneste oplysninger der er brug for er mailadresse, navn på forældre – og navn(e) og fødselsår på børnene. “Der er to store fordele ved at være medlem af klubben, man vil få tilbud til arrangementer direkte, og man får rabat til børnearrangementerne. Klubben er kun lige startet op, så der vil gå tid før vi får implementeret nye tanker og tiltag, men arbejdet er i gang”, uddyber Ulrik Münster-Swendsen.

Hvad skal klubben hedde?

Gjethusets kære maskot (formet efter Halsnæs kommunegrænse) og børneklub mangler et navn. Derfor holdes en konkurrence hvor børn kan sende forslag til et navn, og vinderen med det bedste forslag vinder to billetter til både Rosa & Rødderne den 21.oktober og Hr Skægs store skoleshow den 24.november. Til begge disse arrangementer hører der tillige to gange sodavand og popcorn med til billetterne. Forslag sendes til mailadressen: gjethuset@gjethuset.dk senest d. 1.juni.

Publiceret 12 May 2018 11:00

SENESTE TV