Andrew Brown og Nanna Backhaus-Brown er blevet tilknyttet et nyt galleri. Foto: Privat

Andrew Brown og Nanna Backhaus-Brown er blevet tilknyttet et nyt galleri. Foto: Privat

Glassmedjen indgår nyt samarbejde med galleri

KUNSTHÅNDVÆRK Glasduoen Backhaus-Brown fra Hundested Havn har indgået et nyt samarbejde med Galleri GLAS på Vesterbrogade i Gilleleje, der skal udstille og sælge unika-værker fra Glassmedjen.

Sortimentet bliver en blanding af de spektakulære Glasskibe og kander, fade og vaser fra Nanna og Andrew. Glasskibene laves i et samarbejde mellem glasværkstedet Backhaus-Brown og møbelsnedkeriet Egeværk på Hundested Havn.

Nanna Backhaus og Andrew Brown glæder sig til samarbejdet med Helle Drehn, og er helt klar til at deles om Nordkystens gæster:

“Vi har omkring 80.000 gæster inde i vores galleri hvert år, så vi er sikre på, at der er gæster og kunder nok til os begge. Oplevelsen i Galleri GLAS bliver en helt anden end den er hos os, og vi er sikre på, at Helle bliver en rigtig god gallerist.”

“Vi laver aldrig to helt ens værker, så hvis man forelsker sig i en ting i Galleri GLAS, skal man slå til - så vil den samme genstand nemlig ikke kunne købes i Hundested,” forklarer Nanna Backhaus.

Både Helle Drehn, Nanna Backhaus og Andrew Brown byder velkommen i Galleri GLAS til reception den 9. maj mellem 13 og 18.

jent@lokalavisen.dk

Publiceret 07 May 2018 13:00

SENESTE TV