Kandis kommer igen næste år

En udsolgt Hundested Hallen svingede og dansede til det folkekære dansktop-band

Af
Jens Patrick Thiede

KONCERT “Det var en fantastisk koncert og en super oplevelse, og vi havde totalt udsolgt. Det var tolvte gang, vi har haft dem til at spille, og de er allerede booket til næste år.”
Rise Larsen fra G. D. V. Hundested, der var arrangør af koncerten lørdag 6. januar med dansktop-bandet Kandis i Hundested Hallen, stråler af begejstring efter arrangementet.
Her var 624 tilskuere samlet til det, der blev en rigtig festaften.
“Kandis kan virkelig trække folk til, og vi havde gæster fra hele Sjælland. Der blev danset boogie-woogie mellem bordene, og der var ikke et sekund, hvor dansegulvet ikke var fyldt hele aftenen.”
“Det er bare danseglad musik, og bandet er jo så opløftende med deres sange,” fortæller Rise Larsen.
Han sender også en særlig hilsen til de mange frivillige, der fik arrangementet til at rulle.
“Vi kunne ikke afholde denne koncert, hvis vi ikke havde så mange hjælpere. Vi var omkring 45 personer, så det er bare super.”
Næste år kan Kandis fejre 30 års jubilæum, og det gør de altså med blandt andet endnu en tur forbi Hundested Hallen.
Trods de begejstrede miner og brede smil, kom der dog malurt i festbægeret efter koncerten.
”Det var ærgerligt, at der opstod en hændelse bagefter. Det er ikke noget, vi bryder os om, men vi kan jo ikke gøre noget ved det,” siger Rise Larsen med henvisning til en voldsepisode efter koncerten.

Folke- og linedanserne i Hundested med formand Hans-Jørgen Larsen (tv.) i spidsen var arrangør af koncerten. Foto: Trine Nørgaard

Folke- og linedanserne i Hundested med formand Hans-Jørgen Larsen (tv.) i spidsen var arrangør af koncerten. Foto: Trine Nørgaard

Publiceret 08 January 2018 11:15

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.