Champagne på havnen

Krill og SKÅL slår pjalterne sammen årets sidste fredag

Af
Thomas Quvang

SKÅL i BOBLER kig forbi, når vinbutikken SKÅL popper op med nytårschampagnen under armen på Krill, den hyggelige café og spisested på havnen i Hundested. Det sker fredag d. 29. december fra kl. 15. Mads & Mia Rudolf fra SKÅL står klar med udvalgte champagner og vine til nytåret, og Ricky & Gitte fra Krill sørger for mad til. Man kan således for 100 kr. få et bræt med lidt salte sager og hertil tre små smageglas ægte champagne. Og senere, når mørket falder på, vil der også være mulighed for en tallerkenfuld god varm mad fra gryde serveret med et glas rødvin til en samlet pris af 150 kr. Alle vine og champagner kan købes med hjem til nytåret. Så sæt din onkel, nabo eller bedste ven i stævne og kom og nyd en af årets sidste aftener i godt selskab, både hvad angår vin og mad, musik og selskab.

Krill koncept

Bag Krill står Ricky & Gitte Meinke, og konceptet på Krill er ganske enkelt: Det skal være hyggeligt, det skal være bedre end godt, der skal være plads til alle, også til pladespilleren. Krill har gennem efteråret haft stor succes med deres onsdagsmiddage for store og små, og det fortsætter for øvrigt også i det nye år.

Pladespiller

SKÅL spiller ligesom Krill musik på en pladespiller og holder til dagligt til på Østerbro i København, men ejerne Mads & Mia Rudolf bor i Lynæs. SKÅL har særligt fokus på vin og champagne fra små uafhængige vinbønder med jord under neglene og ild i blikket. Det er naturlige vine uden unødvendig tilsætning og manipulation i både markarbejdet og kælderarbejdet. I Hundested (og omegn) kan man købe vinene direkte hos Mads & Mia. “Jeg drikker det, når jeg er glad og når jeg er ked af det. Nogle gange drikker jeg det, når jeg er alene. Når jeg har gæster, betragter jeg det som obligatorisk. Jeg nipper til det, når jeg ikke er sulten, og drikker det, når jeg er. Ellers rører jeg det aldrig, medmindre jeg er tørstig.” Lily Bollinger (1899-1977, ejer af huset Bollinger i Aÿ i Champagne)

Publiceret 27 December 2017 00:00

SENESTE TV