Kino-folk fundraiser og lancerer filmprogram

FILM De frivillige i Hundested Kino har nu sammensat et program med filmforestillinger resten af året.
De fleste af dem er lukkede, hvilket vil sige, at der skal tilmeldes og bestilles via mail til info@hundestedkino.dk, og af ophavsmæssige grunde kan titler ikke offentliggøres før 24 timer inden forestillingen, oplyser foreningen og giver et hint om de kommende film.
Fredag den 17. november, kl. 19 er der en lukket filmfremvisning over temaet Oscar-nominerede danske kortfilm. Den første film er fra 1998, skrevet og instrueret af Anders Thomas Jensen. Den anden film der bliver vist, er også en film af Anders Thomas Jensen, fra 1996.
Den 18. november kl. 10 er der film for børn i alderen 3–6 år i følgeskab med voksne - også dette er en lukket forevisning med forudgående tilmelding.
Lørdag den 25. november kl. 19 er der til gengæld en offentlig forestilling med titlen 'En god død', som konfronterer os med et af de mest forankrede tabuer: Døden. Filmen følger tre kvinders sidste tid på et hospice, sidste stop før døden. Gennem kvinderne får man et indblik i hvad det betyder at nærme sig livets afslutning i vores samfund.
Billetsalg til denne åbne forevisning sker på Billetto.
Tirsdag den 12. december kl. 19 er der igen en lukket filmfremvisning, hvor der vises to andre kortfilm over temaet Oscar-nominerede danske kortfilm.
Biografforeningens formand Orla Kristensen glæder sig over, at det er lykkedes at stable et program på benene, så der igen kan vises film i Kino.
“Det er i første omgang dvd-film, vi viser på det store lærred, hvilket vi før har haft succes med, men det er klart at vi fortsat arbejder på at skaffe de ca. 150.000 kroner til digitalt filmudstyr. Vi laver arrangementer, søger forskellige fonde og har allieret os med fundraisere for at få godt 2 mio. kroner til bl.a. ombygningen af Hundested Kino.”
Renoveringen fortsætter i disse uger med indendørs malerarbejde, fjernelse af gammelt udstyr m.v. /an

Publiceret 11 November 2017 09:00

SENESTE TV