42.683 sider læst på fire uger

Familien Storm Pedersen droppede fjernsyn og computerspil og vandt årets læsedyst

LÆSEDYSTEN I oktober havde Halsnæs Bibliotekerne en læsedyst for børnefamilier der løb over fire uger.
Og lørdag den 4. november sluttede læsedysten med et brag af en fest på Frederiksværk Bibliotek, hvor forfatter Mette Finderup kom og offentliggjorde vinderne af 1. 2. og 3. pladsen.
I løbet af de fire uger som læsedysten varede fortalte familierne, at der hverken havde været tid til computerspil eller fjersyn, fordi de havde læst så meget. Familierne havde taget alle kneb i brug for at blive den mest læsende familie i hele Halsnæs. Såvel lydbøger, som billedbøger, højtlæsning og læsning for familierne i sofaen hver aften blev taget i brug, for at få registreret så mange læste sider som muligt.

Flotte præmier

Da det samlede resultat blev gjort op den 4. november, var der i alt registreret 42.683 læste sider tilsammen blandt alle de deltagende familier.
Den mest læsende familie blev familien Storm Pedersen med 7.892 sider. På 2. pladsen kom familien Rifbjerg Lindholm med 6.226 sider mens familien Bjerregaard Withen endte på 3. pladsen med 5.909 læste sider.
Udover flotte præmier til de tre familier blev der delt guldmedaljer ud til læsedystens mest læsende dreng og pige samt mest læsende mor og far.
Halsnæs Bibliotekerne, som stod bag læsedysten, glæder sig over årets dyst:
“Det har virkelig været en stor succes, det er lykkedes at samle familierne omkring læsning for både børn og voksne i alle aldre, og vi glæder os allerede nu til at gentage læsedysten næste år”, lyder det fra arrangørerne.

Publiceret 11 November 2017 13:00

SENESTE TV