Støttefest med film og musik

HUNDESTED KINO De frivillige i biografforeningen har gjort Hundested Kino klar til en festlig lørdag med stort program.
“Vi er tæt på målet og har fået et fantastisk tilbud på udstyr, som for alvor kan sætte skub i biografen,” hedder det i optakten til støttefest den 16. september, hvor der sættes ekstra spot på projektet, mulighederne for indmeldelse og sponsorater - billetsalget samt salg af mad og drikke til støttefesten går til arbejdet med at sparke nyt liv i biografen, der lukkede i 2012.

Støttefestens program lørdag den 16. sepptember  står på bl.a. fortællinger, dans, udstilling, film og musik.
Gruppen Dietlinde Lamparter, Tove Willum og Mette Koefoed udstiller over temaet 'Naturen på Halsnæs. Udstillingen der sættes op i Kinos foyer og i biografgården består af akvareller, stenfigurer af små svømmefugle samt insekthoteller i naturmaterialer.
LÆS OGSÅ: 100 ÅRS BIOGRAFLIV I HUNDESTED

Lokal prisbelønnet animationsfilm er også programsat: Filmen Kaassassuk - den forældreløse er blevet til i et samarbejde mellem Rikke Hallund, Hundested, og børn på et børnehjem i Grønland. Producer Claus Johnsen fortæller om filmens tilblivelse.
Senere på dagen vises den prisbelønnede klassiker Mine Aftener i Paradis om den italienske dreng Salvatores store filmfascination. Støttefesten rundes af med musikerne Jens Vangsgaard og Georg Forchhammer for fuld udblæsning.
Foreningen Hundested Kino har flere støttearrangementer i støbeskeen, og ildsjælene vil gerne i kontakt med flere, som vil optræde og dermed bidrage til projektet. Ved en kommende event kommer blandt andre Lange Lynæs og Agnes Trio. /anStøttefest den 16. september

Kl. 12.30 Velkomst + Erik Sørensen fortæller om Kinos historie.
Kl. 13 Animationsfilm Kaassassuk
Kl. 14 Græshoppesalsa ved Dorte Abrahamsen, for børn 3-9 år med forældre.
Kl. 15 Mine aftener i Paradis
Kl. 18-21 Chili con carne på menuen
Kl. 19 Musik: Simon Hebeltoft
Kl. 21 Musik: Jens Vangsgaard og Georg Forchhammer
Billetsalg ved indgangen og på billetto.dk

Publiceret 12 September 2017 12:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.