Fra dametasker til kunst

Otto Bock udstiller på Frederiksværk Bibliotek

UDSTILLING SEPTEMBER MÅNED FREDERIKSVÆRK BIBLIOTEK Otto Borck er oprindeligt uddannet arkitekt. Han har boet en stor del af sit liv i udlandet. Først i Sydafrika i mange år, siden i Sydøstasien og i Spanien. I Danmark har han en årrække designet og produceret dametasker i København. For 11 år siden slog han sig ned på Ølsted Strand. Otto Borcks fantasi holder aldrig fri og under sit ophold i Spanien, hvor han boede 8-9 år, begyndte han at lave billeder. Og det har han ikke sluppet siden. Han laver også skulpturer af drivtømmer og gammelt jern. Motiverne er ofte spirituelle eller pikant erotiske - eller begge dele på en gang. Han er inspireret af de mange år i Sydafrika, Asien og Spanien, men han finder også ny inspiration i skoven, på stranden og i skrammelbunker - han ser trolde, ugler, kristusfigurer og menneskekroppe alle vegne. kil@lokalavisen.dk

Publiceret 12 September 2017 00:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.