Ship-Ahoy med Cirkus Arli

“Splitte mine bramsejl” og “alle mand på dæk”

CIRKUS Der er lagt op til en cirkusoplevelse for hele familien når Cirkus Arli lægger vejen forbi Halsnæs på deres sommerturné.
Cirkus Arli kommer til Liseleje - p-pladsen på stranden - i dagene 17. -20. juli og til Købmandsgården i Karsemose fra den 21. -25. juli. Begge steder starter alle forestillinger kl. 18.30.
Her præsenteres temaforestillingen 'Ship Ahoy', som er bygget over det maritime element. Her skal publikum opleve vaskeægte cirkus med raske sømænd, skønne havfruer, pirater, masser af klovne og ikke mindst dresserede guldfisk i et splinternyt cirkustelt.
Af det store program kan fremhæves, de sjove sømænd på landlov - Francesco & Alexander som virkelig slår sig løs i et forrygende kaskadørnummer.
Højt under cirkuskuplen svæver Olga Makejeva i et vertikalt reb, helt uden sikkerhedsnet. Fra Ungarn kommer fodjongløren Eva Varadi, som viser artistfærdigheder i absolut særklasse.
Helt fra Sydafrika kommer den skønne havfrue Sarah Florees som viser smidighed og kunnen i Ringtrapez. Fra Letland, viser Miss Olga akrobatik og håndstand på roterende postament.
Cirkus Arli"s signaturnummer har altid været klovnene, og hvad er et cirkus uden klovne. I år vil den musikalske klovnetrio Martino & Co., vise et helt nyt klovnenummer, der nok skal more og fornøje, store som små.
Hele forestillingen bliver præsenteret af Sprechstallmeister og 'kaptajn' Bettina Arli, som på charmerende og elegant vis fører publikum igennem showet.

Cirkus Arli byder på sømænd og cirkusartister

Cirkus Arli byder på sømænd og cirkusartister

null

Publiceret 16 July 2017 11:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.