Fem kunstnere i X-Porten

UDSTILLING
tir 18/7 - søn 23/7 KL. 10-17
X-PORTEN, NDR. bEDDINGSVEJ 39, hUNDESTED hAVN

Fem kunstnere fra gruppen Giza-Art udstiller i X-Porten. Gruppens udtryk spænder vidt fra naturalistisk, figurativt til rene koloristiske abstraktioner. Kunstnernes arbejdere udføres i olie eller akryl på lærred eller træplade.
Giza-Art er syv kunstnere der mødes en gang om måneden i Elværket Frederikssund, hvor de inspirerer og støtter hinanden i deres kunstneriske virke.
De fem, der udstiller i X-Porten, er: Hanne Henrichsen, Lona Warburg, Mira Gelert, Mia Glarborg og Sabine B. Ritzau.
Der holdes fernisering den 18/7 fra kl. 14-17, hvor kunsterne vil være til stede. Der serveres et glas vin og lidt mundgodt.

Farveeksplosion af Mia Glarborg.

Farveeksplosion af Mia Glarborg.

Publiceret 15 July 2017 09:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.