Sommertid er bogtid

SOMMERLÆSNING Skal du på stranden i skoleferien? Så har du chancen for at låne lidt at læse i, mens du nyder solen og vandet.
Halsnæs Bibliotek rykker ud i sommerlandet og er klar med sommerlæsning til alle.
Trekanten i Hundested: Onsdage 5. + 12. + 19 + 26. juli kl. 13-16.
Liseleje Strand: Fredage 7. + 14. + 21. + 28. juli kl. 13-16.

Læsekonkurrence

Hele sommeren er det muligt at deltage i bibliotekets læsekonkurrence. Kom ned på biblioteket og hent et konkurrencekort, når du begynder på din sommerferielæsning.
Der er boggaver og gavekort til biografen på højkant til sommerens sejeste læser.
Reglerne for deltagelse er: “Hver gang du har læst tre bøger, skriver du titlerne på dit kort og kommer hen på biblioteket. Vi vil meget gerne høre dig fortælle hvad bøgerne handler om, og bagefter kan du aflevere dit kort. Kortet putter vi i en bowle, så du deltager i lodtrækningen”.
Konkurrencen starter mandag 26. juni. Sidste frist for at indlevere kort er torsdag 3. august . Fredag 4. august trækkes en vinder, som får direkte besked.

Gør et kup!

Sommeren igennem er der bogsalg på bibliotekerne i Frederiksværk og Hundested. Bogsalget starter mandag d. 26. juni og slutter ultimo juli.
Kasserede romaner, lydbøger, musik-cd'er, tidsskrifter, børne- og billedbøger, faglitteratur m.m. sælges til spotpriser.

Publiceret 25 June 2017 10:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.