Cirkus i børnehøjde

Festlig lørdag i Frederiksværk Børnehus

CIRKUS Traditionen tro var Frederiksværk Børnehus vært for en festlig cirkusdag i lørdags.
På legepladsen var der en flot manege af savsmuld og med farverige flag. På græsset omkring manegen sad forældre, bedsteforældre og søskende og ventede forventningsfuldt på dagens optræden.
Inde i Frederiksværk Børnehus var der fyldt med ligeså spændte børn, som stuevis skulle opføre deres cirkusnumre.
Leder af Frederiksværk Børnehus Jane Hellborn, var cirkusdirektør på dagen. De første artister var de ældste vuggestuebørn, som optrådte for aller første gang.
Derefter var det de fem mellemgrupper som optrådte, og storegruppen afsluttede forestillingen.
Efter de festlige cirkusnumre spiste alle 200 børn og voksne frokost rundt omkring på legepladsen i dejligt solskinsvejr.

Publiceret 14 June 2017 00:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.