Mød Dario

HJERTECAFÉ Hjerteforeningen får onsdag 19. april kl. 14-16 besøg af Dario Campeotto i Logen, Sandsårsvej 4, Frederiksværk.
Han vil fortælle om sit liv og de mere end 50 år i dansk showbiz - på godt og ondt.
Trods italiensk blod i årene, så er Dario Campeotto indbegrebet af dansk underholdning, når den er bedst.
Han fik sit helt store gennembrud, da han i 1961 vandt Dansk Melodi Grandprix med sangen “Angelique”.
Det blev nogle travle år herefter med pladeudgivelser og koncerter. Efterhånden var der også bud efter ham som skuespiller både på film og i teateret - samt operetter naturligvis og senere også revyer.
Hjerteforeningen understeger, at alle er velkomne i Hjertecaféen, også ikke-medlemmer.

kil@lokalavisen.dk

Publiceret 16 April 2017 12:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.