Peter Klok vil levere musik til både tanker og følelser i programmet “Klassisk Klok Radio” på Radio 10FM - Hele Nordsjællands Lokalradio.
Peter Klok vil levere musik til både tanker og følelser i programmet “Klassisk Klok Radio” på Radio 10FM - Hele Nordsjællands Lokalradio.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Klok-radio


LOKALRADIO Radio 10FM har fået ny vært til lokalradioens klassiske musikprogram.

Dansk-Amerikaneren Peter Klok vil tilrettelægge nogle programmer med klassisk og moderne kompositionsmusik. Det sker onsdage i ulige uger kl. 9-10, første gang onsdag 21. juni.

“Peter vil levere musik til både tanker og følelser som et lydspor til vores liv ved kysten, hvor Roskilde Fjords munding var vikingernes udsejling til hele verden. Udvid dine musikalske horisonter, gør drømmen til virkelighed med Klassisk Klok Radio,” lyder det i en pressemeddelese fra Raio 10FM.

Peter Kloks familie emigrerede til Texas i 1957, og der ligger hans far og mor begravede.

Som den eneste i familien vendte Peter tilbage til de nordsjællandske strande, som han havde savnet alle årene, siden familien drog til USA.

Peter er dansk og kosmopolit på én gang: Herfra min verden går, fra Halsnæs til de fjerne horisonter.

Det vil kunne høres i musikvalget i programmet, der spænder fra det ærkedanske til fjerne horisonter, som de vikinger der sejlede ud af Roskilde Fjord fandt, da de fra Grønland sejlede til Vinland i Amerika.

Selv om Peter har spillet rock og countrymusik som ung, og holder af improviseret jazz i dag, så ligger vægten i programmet på det komponerede, det nøje planlagte musikalske forløb, som komponister har forberedt deres publikum.


Publiceret: 18. Juni 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt