Trio Vitruvi spiller bl.a. Schubert og Haydn i Gjethuset. Foto: Privat
Trio Vitruvi spiller bl.a. Schubert og Haydn i Gjethuset. Foto: Privat
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Klassisk trio i Gjethuset


KONCERT/TRIO VITRUVI

SØNDAG 23/4 KL. 16

GJETHUSET, FREDERIKSVÆRK

Halsnæs musikforeningen afholder koncert i Gjethuset med Trio Vitruvi. Trioen består af Niklas Walentin, violin, Alexander McKenzie, klaver, og Jacob la Cour, cello.

Trioen, der havde debut i 2010, vandt P2 kammermusikkonkurrencen 2014. De blev af dommerne karakteriseret som et helt ekstravagant ensemble.

Niklas Walentin har spillet violin siden han var 6 år gammel. Han opnåede 2. prisen ved Carl Nielsen violinkonkurrence i 2012, og han har modtaget P2's talentpris. Han har spillet i Carnegie Hall i New York i forbindelse med udgivelsen af en cd med Carl Nielsens violinværker.

Alexander McKenzie er vokset op i Australien. I 2007 flyttede han til Danmark og studerede hos Amalie Malling. Da han var blot 10 år, spillede han koncerter i Sydney, og i 2014 vandt han Det kgl. Danske Musikkonservatoriums klaverkonkurrence.

Jacob la Cour har studeret hos Henrik Brendstrup på Det Jyske Musikkonservatorium og i Berlin og Hannover. Han har vunder Berlingskes klassiske musikkonkurrence og Syddansk talentkonkurrence.

Ved koncerten i Gjethuset spiller Trio Vitruvi værker af Joseph Haydn, Niels W. Gade og Franz Schubert.

Billetter ved indgangen.


Publiceret: 15. April 2017 10:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere