17-årige Karen Fredgaard repræsenterer de danske farver ved EM for hold som afvikles i Finland. Privatfoto
17-årige Karen Fredgaard repræsenterer de danske farver ved EM for hold som afvikles i Finland. Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Karen Fredgaard udtaget til EM


GOLF Lokale Karen Fredgaard er igen i år udtaget til det danske pigelandshold der om kort tid skal spille om europamesterskaberne for hold i Finland.

17-årige Karen Fredgaard fra Asserbo Golf Club har de seneste 4-5 år spillet på eliteplan, og hun spillede også sidste sommer i rødt og hvidt ved junior-EM i Oslo, hvor hun sammen med holdkammeraterne endte på en flot 7. plads i Oslo.

Mesterskaberne spilles i dagene den 11. -15. juli på St. Laurence Golf og målsætningen er en plads i top-8 efter de indledende slagspilsrunder. Det er ensbetydende med en plads i medaljeslutspillet, hvorfra der spilles hulspil om den endelige placering.

Der venter i øvrigt Karen Fredgaard en rigtig travl sommer. Udover EM venter der de danske mesterskaber for juniorer, diverse spændende ranglisteturneringer og ikke mindst British Open i starten af august.

Trods sin unge alder har Karen Fredgaard masser af international erfaring, og har en frisk 3. plads fra Italian Open som stærk ballast til sommerens mange opgaver.


Publiceret: 30. Juni 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!