Nadja Krogsgaard Larsen og Jannick Elleholm Rytter Krøjen tester en af rekvisitterne, der skal bruges i musicalen Bonnie & Clyde.
Nadja Krogsgaard Larsen og Jannick Elleholm Rytter Krøjen tester en af rekvisitterne, der skal bruges i musicalen Bonnie & Clyde.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kærlighed & action på scenen


MUSICAL En stor flok elever fra Frederiksværk Gymnasium og HF har nu indtaget Gjethuset for at lave de sidste finpudsninger inden premieren på Bonnie & Clyde onsdag aften.

Det bliver en musical med kærlighed og action, lover Nadja Krogsgaard Larsen og Jannick Elleholm Rytter Krøjen, der spiller det forelskede forbryderpar Bonnie & Clyde i forestillingen.

LÆS OGSÅ: MUSICALSTJERNER RØVER BANK

"Vi er tæt på at være helt klar, men mangler lige at få de sidste replikker og nogle rekvisitter på plads," siger Jannick, mens nogle af de ca. 100 medvirkende er i gang med prøver på scenen, øver musikken eller arbejder med kostumer og rekvisitter. 

"Det er en spændende historie, der er lavet mange vinkler på gennem tiden, og i denne musical handler det også om Bonnie & Clydes stjernedrømme, inden de ender i døden sammen,"  forklarer Nadja, der også fortæller, at man lige "opper sig lidt" i de sidste dage op til premieren.

Efter premieren onsdag fortsættes med tre forestillinger torsdag og fredag kl. 19.30 plus lørdag kl. 14. /an 


Publiceret: 14. November 2017 12:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere