Herosformand Michael Ingel glæder sig over stor opbakning til årets fest - det traditionsrige julebal i hallen. Arkivfoto
Herosformand Michael Ingel glæder sig over stor opbakning til årets fest - det traditionsrige julebal i hallen. Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Julebal med lang historie

Årets fest betyder masser af arbejde for frivillige med tilknytning til Heros


JULEBAL Det er en god gammel tradition, at Atletklubben Heros afholder julebal i Frederiksværk.

“Det startede helt tilbage i 1943, hvor der var bal for medlemmerne efter et veteranstævne, på det daværende Grand i Nørregade”, fortæller Heros-formand Michael Ingel som optakt til juleballet 1. juledag i Frederiksværkhallen.

Siden er det populære julebal som bekendt vokset og blevet offentligt. Siden 1973 har det, med enkelte afstikkere, været afholdt i Frederiksværkhallen. Det er festen, hvor gamle venner som er hjemme og holde jul med familien, mødes og genopfrisker gamle dage over et par julepils og en svingom på dansegulvet.

Men det er også en speciel dag for Atletklubben Heros. Det er en begivenhed som betyder masser af arbejde, for at få det hele til at gå op i en højere enhed:

“Det er svært at gøre op i mandskab og timer, men umiddelbart ligger det i omkring 300 frivillige arbejdstimer, at få festen afviklet. Det betyder selvfølgelig, at vi er afhængige af masser af frivillige hænder til diverse opgaver”, fortæller Michael Ingel og fortsætter:

“Heldigvis plejer det ikke at være et problem, der er rigtig mange i vores område med tilknytning til Heros, som gerne vil give en hånd med”, siger formanden som samtidig glæder sig over, at juleballet er så populært og velbesøgt:

“Heros er jo ikke en fodbold eller håndboldklub, der kan profilere sig på hjemmebane hver anden weekend overfor diverse sponsorer. Derfor er juleballet meget vigtigt for os, traditionelt giver det et overskud, og for os som klub er det en fin økonomisk indsprøjtning som især kommer vores ungdomsafdeling tilgode”, slutter Michael Ingel.


Publiceret: 24. December 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

Bøger
Forsiden netop nu