Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Jernhård svømmelejr

32 svømmere var af sted i 3-5 dage


SVØMNING Frederiksværk Svømmeklub har i vinterferien været på træningslejr i Sakskøbing. 32 konkurrencesvømmere var afsted og dertil et hold af voksne trænere og frivillige.

"Det har været virkelig godt," udtaler Nichlas Fonnesbech, som har stået for træningen af de yngste svømmere.

Konkurrencesvømmerne spænder vidt i alder. De yngste er blot otte år og var af sted i hele tre dage.

I alt nåede de yngste op mod 18 km på de tre dage. Endnu mere krævende var det for de større svømmere, der var på træningslejr i fem dage.

Det blev dagligt til to træningspas i vandet og dertil løb og styrketræning. Hver svømmer nåede et godt stykke over en marathon. Karsten Olesen, der er cheftræner, fortæller:

"Det er en meget stærk trup. De er unge, men der er et gåpåmod, som jeg ikke tidligere har set. Og dertil er der et utroligt fællesskab. De her unger står sammen"

Med på turen var også Martin Boesgaard og Vicky Nørgaard, der som forældre hjalp til både ved bassinkanten og når der var behov for en skulder at læne sig op ad. Mange lokale sponsorer har bidraget til træningslejren og dette bidrog til den gode oplevelse.

Nu venter en række stævner, hvor svømmerne kan høste resultaterne af de mange timer i vandet. Først gælder det Kronborg Open i Helsingør, dernæst Forårsstævne i Albertslund for de fire bedste i klubben Nicoline Huusfelt, Mathilde Laustsen, Luna Trojlsgaard og Kaja Aunstrup. Også SB Cup i Korsør arbejdes der frem imod.

jent@lokalavisen.dk


Publiceret: 20. Februar 2017 10:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt