Nicolai Jægergaard afgjorde kampen fra pletten. Arkivfoto
Nicolai Jægergaard afgjorde kampen fra pletten. Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Jægergaard matchvinder

Hundested besejrede AB med 1-0


FODBOLD Efter fire uafgjorte kampe på stribe lykkedes det endelig for Hundested, at smage sejrens sødme da de lørdag eftermiddag besejrede AB på fremmed græs.

Akademikerne fra Bagsværd blev besejret med 1-0 efter et tæt opgør, hvor Nicolaj Jægergaard scorede kampens eneste mål midt i 2. halvleg.

I de første 45 minutter bølgede spillet frem og tilbage med pæne chancer i begge ender. Peter Rasmussen og Nicolai Jægergaard havde et par pæne tilbud, men den sidste præcision manglede. I den modsatte ende havde AB ligeledes flere gode chancer, men her var HI’s målmand Christian Solhøj en meget solid ankermand.

Billedet var det samme efter pausen med muligheder i begge ender, men ingen mål. Lige indtil midt i halvlegen, hvor et indlæg ramte en AB-spiller på hånden i det kriminelle felt.

Dommeren dømte straffespark, og det blev efterfulgt af store protester fra hjemmeholdets spillere og trænerstab. Lige meget hjalp det, Nicolai Jægergaard var iskold fra pletten og scorede sikkert.

Slutfasen af kampen blev et åbent skydetelt, store chancer i begge ender. Hundested havde kæmpechancer for at udbygge føringen, men igen blev der brændt på det skammeligste. I den modsatte ende var der tale om ren overlevelse for Hundested, men det lykkedes at forsvare resultatet til sidste fløjt.

Resultatet betyder, at Hundested fortsat ligger på 3. pladsen i rækken efter FFK og Snekkersten.

Netop Snekkersten er Hundesteds næste opgave lørdag den 27. maj.


Publiceret: 17. Maj 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt