Leif og Åse Sommer med beviset på kæmpegevinsten foran et stort opbud af pressefolk. Fotos: Anders Nordstrand
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Jackpot-vinderen Sommer stod frem


VINDERRÅDGIVNING

Aase og Leif Sommer er tilbudt rådgivning om brugen af gevinsten på 114 mio. kroner - at der både skal være plads til at bruge nogle penge til at forsøde tilværelsen og at det er klogt at sætte nogle af millionerne til side i f.eks. investeringer, oplyser Thea Gade-Rasmussen, Danske Spil.

KÆMPEGEVINST Der var stort presseopbud i SuperBrugsen Ølsted onsdag eftermiddag, da vinderen af de 114 Eurojackpot-millioner fik overrakt checken med det svimlende beløb af Danske Spil.

Til de mange pressefolk fortalte vinderen Leif Sommer og hans hustru Åse om deres reaktioner oven på kæmpegevinsten og løftede lidt af sløret for, hvad pengene skal bruges til: Ingen detaljer nu, men der er ingen tvivl om, at livet skal nydes - og der bliver råd til det bilkøb, som var den indirekte årsag til at Leif pludselig stod med en vinderkupon i hånden.

Inden overrækkelsen fortalte han om baggrunden for at stå frem.

"Man kan lige så godt gøre det, for det vil komme frem før eller senere," fortalte den 75-årige vinder, Leif Sommer, der tidligere har ejet Ølsted Kro og de seneste år har drevet et smykkefirma. 

LÆS MERE I UGENS AVIS

Tirsdag fik Halsnæs Avis nys om, at vinderen af de 114 mio. kroner er en mand fra Ølsted og at han havde valgt at stå frem ved en lille event for en lille indbudt skare plus nogle få pressefolk i den lokale butik, men den lille event var vokset til en større mediebegivenhed, idet flere landsdækkende dagblade og tv-stationer havde meldt deres ankomst, lige som brugsuddeler Claes Birk havde sørget for boblevand og snacks til de mange gæster ved overrækkelsen.

En pludselig indskydelse havde ført til multimillionpræmien.

"Det var et impulskøb, for vi havde  lige kigget på bil og overvejede at sælge den gamle. Så jeg tænkte, at jeg lige ville smutte over i Brugsen og købe en kupon - og den gav godt nok gevinst - så nu har vi da råd til at skifte den gamle bil ud. Jeg fik et kæmpe chok fredag aften, da det gik op for mig, at jeg havde vundet den store gevinst, og hele weekenden tænkte jeg på, at den kupon bare for alt i verden ikke måtte blive væk," forklarede den glade vinder til Halsnæs Avis, og en af parrets venner kunne fortælle, at fru og hr. Sommer havde været noget fra snøvsen siden weekenden -  en smule forvirrede,  men: "De kan sagtens håndtere det og er selvfølgelig lykkelige over det, der er sket."

an

 

 


Publiceret: 11. Januar 2017 12:40

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt